Ydelser

Netværk, software, udvikling & totalløsninger

Netværk – totalløsninger

Delta Data Udvikling A/S sælger, opsætter og konfigurerer netværksløsninger til forbindelse af heterogene netværk internt på virksomheden (intranet), samt mellem lokalkontorer eller hjemmearbejdspladser og hovedafdelinger evt. via VPN. Der anvendes udstyr fra Cisco, Dell og Intel.

Software – udvikling & totalløsninger

Udover de ovenstående hardware produkter har Delta Data Udvikling A/S specialiseret sig i økonomiløsningerbaseret på Navision. Udover opsætninger og tilretninger udvikles tillægsløsninger inden for bl.a printhåndtering, fax- og emailkommunikation

Vi udvikler desuden specialsoftware på opfordring.

Service og support

Den mindre virksomhed:
Har virksomheden ikke mulighed for at have IT-medarbejdere på lønningslisten? Ikke noget problem. Vi sørger for, at systemerne kører – hele tiden – og vi er der, når du har brug for os. Vi lærer Jer at bruge systemet, og vi reparerer det, hvis noget skulle gå galt. Delta Data Udvikling A/S leverer systemer, så virksomheden får arbejdsro, uden at budgetterne sprænges.

Den større virksomhed:
Hvis virksomheden allerede har IT-afdeling, kan Delta Data Udvikling A/S bidrage med know-how, hvis der skal investeres i nyt udstyr, eller ved opgradering af eksisterende systemer. Vi kan også træde til med en hjælpende hånd når det virkeligt brænder på. 

Support

Ydelser

Kontakt

Kontakt Delta Data